logo anamma vzw zwart

REIK TAKE OVER: Tje, Tapioca & Lip Service

VVK € 15 ADD € 18

Betalend

VRIJDAG  12 APRIL 

TAKE-OVER

Invasies en hostile take-overs van kastelen, het was iets! Epische verhalen.

Met “Take-Over” doen we dit netjes over. We dragen af en toe de sleutels van ons kasteel over aan zotte creatievelingen. Zij vullen de avond in, we sit back relax & enjoy.

TAKE-OVER by REIK

Reik is een fris jong Gentse management agency. We leerden hen kennen via het maffe optreden van Omar Dahl. We houden van Reik en geven de kasteel-sleutel uit handen. Zij brengen mee:

TJE

Van zodra de stem binnenkomt is Björk de eerste naam die door mijn hoofd spookt. TJE (sorry), dan is je focus er wel natuurlijk. Als je dan nog eens kan openen voor Bluai, Tsar B en Arsenal dan weet je dat de toekomst mooi oogt.

Voor fans van: Björk, The Christian Club, Lana Del Rey

TAPIOCA

Kigali de Janeiro. Le Tagarel is terug en dan weet je dat je moet luisteren. Alessandro is een multi-talent met sound & words. Hij vond producer Simon “Sika” Carlier en brouwden samen hun belgo-rwandees-braziliaanse mix. BBC6 & KEXP zijn alvast fan.

LIP SERVICE

Lip Service speelde in 2022 op Copacobana op een ontieglijk vroeg uur in de namiddag. De volgeladen Dacia netjes geparkeerd en daarna gingen ze hard! Ondertussen kunnen ze terugblikken op enkele knal-shows op enkele mooie podia.

Lip Service is terug, ditmaal op een mooier uur, in een schoner kasteel. Nonchalante popsongs met een SERIEUZE hoek af. That’s how we like it!

19u30 – Deuren open
20u00 – 21u00: TAPIOCA (zaal 0)
21u15 – 22u00: TJE (zaal +1)
22u15 – 23u30: LIP SERVICE (zaal 0)
23u30 – … : afterparty 

Villa Anamma, Gustaaf Carelshof 35, 9040 Gent

Gelijkaardige evenementen: