CANDLE LIGHT DINNER & CONCERT – GUY VAN NUETEN

This content has been archived. It may no longer be relevant

VVK € 75

Betalend, Klassiek

DONDERDAG 30 NOVEMBER

Villa Anamma serveert herkenbare gerechten met een twist. In een gezellig kader geniet je van de verrassende keukentalenten van Piet & Lennert.
Anamma serveert concerten met een twist. Je ontdekt er avontuurlijke muziek in een originele setting.

Wat als we die 2 combineren? Je geniet eerst van een heerlijk diner, aansluitend droom je weg bij een klassiek concert van Guy Van Nueten in ons gezellige kasteel.
Mis deze onvergetelijke ervaring niet.

Hoe ziet jouw avond eruit?

Om 18u30 wordt je verwelkomd in ons restaurant. Je schuift aan tafel en wordt verwend door ons team met een amuse bouche, een hoofdgerecht (vlees/vis of veggie) met aangepaste wijn en een nagerecht met koffie/thee.

Nu de innerlijke mens versterkt is, is het tijd voor een streep cultuur. In onze – met kaarslicht – verlichte concertzaal geniet je van een intiem neo-klassiek concert.
Guy Van Nueten brengt een selectie van zijn eigen werk. Als schrijver, componist is piano sinds jaar en dag zijn instrument.

Guy Van Nueten kan je ook kennen van zijn werk in de Belgische pop- en rockscene. Hij kan terugblikken op samenwerkingen met Admiral Freebee, dEUS, Zita Swoon. Zijn bekendste samenwerking is die met Tom Barman. De twee brachten herinterpretaties van dEUS-nummers en muziek van onder meer Joni Mitchell, Nick Drake, David Bowie en Serge Gainsbourg.

Guy Van Nueten is een Belgische meester op piano. Een neo-klassiek pianist met een palmares om u tegen te zeggen. Trots om deze man naar onze Villa te halen.

Wie nog meer informatie wil over Guy Van Nueten verwijzen we graag naar deze webpagina: https://matrix-new-music.be/nl/publicaties/componistenfiches/van-nueten-guy/

Voor fans van: Ludivo Einaudi, Nils Frahm, Max Richter, Olafur Arnalds,…

Timing:
18u00 – welkom
19u00 – diner in Villa Anamma restaurant
20u30 – start concert
22u00 – einde concert

Villa Anamma, Gustaaf Carelshof 35, 9040 Gent

Gelijkaardige evenementen: